Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
Activity after PMR~♔
Isnin, 18 November 2013 | 10:08 PG | 0 comments



Okay look beside me.That's my friend dari sekolah rendah untill menengah.Lalala XD







.




                                                     ----------tettt-------------
                                               Umang-umang.Anual dinner asrama :)



                                                             Beloved kakak kamar :D



                                                           Niena.Kawan susah kawan




                                                                     Form threee :)









Tetibe aku rase aku jendul -,-


Yeayyyyy!!!~♔
Jumaat, 1 November 2013 | 7:56 PG | 0 comments
Tralalala.When i was a freedom never let you goo.Lalalalala XD.Wehh happy tak kesudahh gilakkk.Habis je PMR ada accident berlaku di kantin sekolah.Jeng jeng jeng.Kaki aku masuk longkang laaa.Haaahahahaha.Gila mana tak malu kutt --'.Tu la exited sangat dah habis paper.Hahahhaha.Gila now tengah tunggu result lah gamak nyaa --'.Soo bye2 n nite :)

090313~♔
Sabtu, 9 Mac 2013 | 8:23 PTG | 0 comments

Hoihoihoi alhamdulilah kali ni jumpa korang lagi :D.Look's the tittle semalam kiterang tuisyen.Wahhh namapak berkobar2 aku nak dapat 8'As.Aminnn~Semalam aku duduk tempat dia.Laa aku pikir dia tak datang soo duduk je laa.Kesian dia sorang je lelaki dalam kelas tu.Yang lain semua ada sekolah ganti.Sian kan??Wahhh salute gila2 la dekat kau.Untung pandai B.I.Semalam dia berdiri sebelah aku."Sweetkan??"Hahahaha.Takde lahh.Aku ukur tinggi je laa.Aku pendek :(.Aku sampai bahu dia jeewww.Okkk dan saat tu la aku tahu nama dia :).Kan aqil?? Hahahha.Kiterang gurau2,walaupun aku kasar sabar k.


Aqil :D


Kami besties :D

ok tu je la yg datang semalam :D.Ermm btw tertinggal lagi sorang.Aku tak tahu la fb budak lagi satu tuh :D

Senget --'~♔
Jumaat, 25 Januari 2013 | 11:33 PTG | 0 comments
yayaya.I meet you again :D.Tadi stalk blog budak kamar gua :).Wahh terharu nama aku ada dalam blog dia :).Laa dia adik kawan aku la.Tak sangke pulak dapat satu kamar.Yaaa btw atin,tu mmg tanggungjawab akk untuk tegur yg mane kau tak tahu.Ok berkenaan pasal jam loceng.Whyy??Kau nak beli jam loceng kee?Nanti nak pinjam akk nak letak sebelah telinga laa.HAHA.Terase pekak la jugak telinga aku nih.Dia selalu cakap aku je yg selalu karoke dalam bilik air tu.Ala normal la tuh.Pelajar asrama mmg banyak bakat kalau kau nak tahu.HAHA.Kau jangan la rindu sangat.Jangan jadi homesick sudahh.And one more thing kasr kan suara anda ok aten.Balik nanti kau kene baca ABC dgn kak matun :D

Kamar 2 :D~♔
| 6:25 PG | 0 comments

Woo gua teruja tahun ni dapat kamar paling bawah sekali :D.Seronok gila doh :).Tapi yg scared,kamar aku sebelah rumah warden.Wooo sekali-sekala dapat tgok warden aku ni masak dekat dapur.HAHA.Ahli Begonians aku,jannah (f.3),kak matun (f.5),kak aina (f.5),kak eyka,shajidah.istianah,fatin (f.1).Yaa dulu ada kak nani tapi dia pindah sbb dapat tawaran sekolah.Takpe laa kann.HAHA.Baru je nak manja2 :D.Waa gua kamar dgn kak eyka :D.Tu la rajin lagi datang kamar dia tahun lepas now tak payah datang dh duduk satu kamar pun :D.Yaa btw she happening,kalau susah aku selalu cerita dekat dia.Okk pasal kak aina ngn kak matun pulak.Seronok la jugak kamar ngn diaorang tak expact langsung perangai diarang macam tuh,seronok gila laa.malam2 kalau K.A dh suruh tutup lampu kiterang still bukak :D~.Jannah ok boleh la jugak dia penolong bendahari kamar,aku la bendaharinya :).Sernok la jugak kamar ngn dia nih.Tiap2 hari korea :).Istianah,omaigoshhh 2 tahun satu kamar ngn dia.Aduyaii nasib laa perangai dh ubah sikit --'Yaa btw she happening .Shajidah pulak ok better la dari tahun lepas.Dia selalu tolong aku time aku serabut or susah.Jeng2 budak form1 kamar aku antara batchform1 paling ok la dalam asrama aku nih "bak kata warden2 la" FATIN!!!Yaaa serious rase macam nak tergelak bila ingat kiterang suruh dia baca ABC,Alif ba ta,seronok la yg penting.Insyaallah kamar 2 akan aman kut:D.Ok la wa cau dulu

2013 Here i come:D~♔
Isnin, 31 Disember 2012 | 10:14 PG | 0 comments




Hye :D.Esok going bac to hostel --'.Punya lah pack barang last2 minute mcm erhh jaa --'.HAHA.Bye capang :)Den dh nak balik asrama,laa nnti den rindu la nak tweet ngn mak jenab aku nih :D.Waa petang tadi dia jiwang doh ;).Yang tidak boleh tahan dia pergi tweet bende2 yg mengarut :D.Ehh btw tdi pergi dataran sumpah aku jumpa ketua asrama aku --'.Apa lagi menyorok la aku :D.sorry ketua asrama :).Btw ramai lagi aku nmpak,cuma malas nak type :).Yaa btw last sekali "Please be nice 2013*

Alhamdulilah :D~♔
Ahad, 30 Disember 2012 | 8:21 PG | 0 comments



Alhamdulilah aku masih boleh bernafas :D.Malam esok hari kemuncak :) Bye2 2012,Welcome 2013 :).Aku harap 2013 tidak ada pergaduhan,no more tears,no more panggil2 datang sekolah --',no more  apa2 ja la :).Esok inshaallah keluar dgn niena :).Sambut tahun baru sama2.Ehh tadi pergi Jom Heboh sumpah seronok.Jumpa hazama ,but tak sempat ambil gmbar --'.Takpa2 hazama kalau ada jodoh kita jumpa lagi :).HAHA.Curang lagi --'.Sory awak bergurau sahaja.Ehh punya la ramai orang tadi mcm2 bau ada --'.Lepas tu i meet tomok :D.HOHO.Ehhh lagi satu aku jumpa lelaki yg jalan2 cari makan tuh --'.*Apa tah nama dia :)*.Btw time tuh dia takde bodyguard baru nak usha,tpi itu hak milik yuna :D.Tak pasal2 aku masuk paper :).HAHA.Cacat ja gambar aku dekat atas tuh --'Penad weyhh.Ehh btw aku nak wish dekat batch 98 good luck korang.Buat the best :).Kita kasik gempak result kita ok.Sayang korang :*.HAHA.K la bye :D

Past