Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
cerita at hostel~♔
Sabtu, 27 Ogos 2011 | 12:42 PG | 0 comments
wow best iler kat ostel aritu.Last days kita owang kat sane kita owang
kene salam semua batch.Ada la yang menanggis waktu tu antaranye aq.
Wow malu giler,waktu tu ada orang tego aq dia kat koe ni burok arh kalo koe
nanggis so aq stop untuk nanggis.Aq pown dok sowang2 tetiba afifah ramathali
datang kat aq dia mintx maaf n nanggis dengan over.Dengan itu aq cari some one untuk mintx maap
dengan menanggis and pelok dia.Waktu dh balek  sekolah tu aq naik kamar
dia and bagi dia kad raya and coklat zip.and the last one salam dia
sebelom dia nak berangkat.Umah aq dh bertungang langgang dah.dengan
sarung bantal dekat sini sane
apa-apa pown selamat hari raya aidilfitri




Past / Future