Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
CiKgU PaLiNg Aq sAYang~♔
Isnin, 1 Ogos 2011 | 10:36 PTG | 0 comments

hYe nak citerw ni gambar sebelah kiri ni cikgu aq nama cikgu ni Cikgu nazirah.Aq sayang dia sebagaimana aq sayang mak aq.Dia la cikgu yang memang aq tak boleh lupakan sampai sekarang.Bagi aq dia lah paling sporting,baik,tomey n macam macam la.Last day waktu dia nak pegi tu dia bagi kita orang gula-gula.Selama dia mengajar aq tak pernah tumpukan perhatian tapi dia sabar je dengan aq.Aq tau sebab apa sebab iman dia kuat.Last day dia kat sekolah STAN baru la aq menyesal kenapa aq tak tumpukan perhatian waktu dia mengajar.Waktu tu la aq menanggis sampai tak ingat dunie.Aq menanggis dan menanggis.Dan apa yang aq nak cakap "I MISS YOU SO MUCH CIKGU NAZIRAH"YANG GAMBAR ATAS TU YANG PALING TOMEY

Past / Future