Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
HaI kAmO rInDo La.~♔
Sabtu, 13 Ogos 2011 | 12:54 PTG | 0 comments
My besties fwenz at SMK taman semarak sofea nabihah binti zulkifli.Dia lah sahabat yang paling aq rapat dekat smk taman semarak.last time aq ada kat situ dia asyik2 ikot aq kehulu kehilir je.aq memula pown rimas tapi dia nak ikot ada satu sebab je.sebab dia abish je loceng sekolah dia nak menanggis n jangan lupa diaaq pown macam nak nangis tapi tak keluar air mata tu.sebelom tu dia sekolah dekat sk muar johor pastu sk taman semarak n smk taman semarak kiranye dia sekepala dengan aq la tu.Aq rasa hari senin ni aq nak update blog aq dekat ictl boleh tak.ngantok la nak tido bye

Past / Future