Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
SeRoNoKnYeR!!!!!!!!!!~♔
Sabtu, 13 Ogos 2011 | 9:52 PG | 0 comments
Hai nak citer ni.Wow syok+gilerz=syok gilerz pegi sogo tadi.Memula g chow kit.Aq nak pegi jalan-jalan dekat sane.Tetiba jalan ada mat saleh datang dekat aq dia tanye la"how much this?"aq dengan selamber nye lari.Pastu mula la aq jejakkan kaki dalam sogo.Kemarok aq dengan baju soda sudah mula.Bapak banyak aq beli baju tadi.Aq round2 sogo.Aduss terjumpa pulak dengan mamat Smk taman semarak naseb baek aq pakai tudung kalo tak mesti dah menggumpat.Pastu dah la tak sempat nak berbuke.Aq jus minom air kosong je.Sebab waktu tu meja dekat medan selera tu dah penoh so tak leh la dudok.Kesian doh.Tapi nak tak nak kene la tunggu sampai pukol 8:00 malam.Lepas makan kitaorang pegi kedai Muaz textile aq jusz beli tudung at come back to home and update my blog.And the last one esok balek ostel :( its okeyh asal kan dapat jumper dia.Okeyh la bye

Past / Future