Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
im back to my home~♔
Rabu, 28 September 2011 | 11:10 PG | 0 comments


                                                          Hye my bloggie
with assslammualaikum to my reader.Hye this weeks aq balek umah disebabkan demam.Weyh syok+pening+saket jiwa dapat balek la waktu tu.Eppy dapat jumper someone dekat umah nak tau saper of couse la my mammy daddy and with my sister yg slalo degil.
sewaktu di putrajaya..
ha3 suka suki

tapi syok + giler la dapat balek awal dari diaorang dapek lak tu mc 2 arie.
doktor kata steres sangat anak awak ni untonglha~takde la serabot dgn masalah
dekat asrama nak dengar anak afrika tu ari2 pekik dekat telinga aq raser bosan lak
last ari tue kq yash ngan kq bee saket same arh dgn aq.kq yash saket muntah darah
and sebelah bed aq kq bee.dier dmm.best giler la dok ngn diaorg carrying siot!
aq tak makan apa2 pown sampai petang and mak aq bawak makan g as-salam
sedap la gak and dok umah seterusnya dok umah and dok umah sampai ari ahad cuti
lamer la katekan hua2
and biler dah chat nie la jadi nyer
ha3 tapi memasak tu pown kije aq gak.
alamak!P.A.T
10/10/2011
NIE APA CELUP NIE TOK!!!!!!!!!
study,study and study
toooo candicates pmr gud luck for ari senin ni
gud luck candicates pmr and
f.4
p.A.t
for kq bee and kq yash thanz
carrying ari selasa ari tue
jasa mu amat kue kenang okeyhhhh

Past / Future