Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
Stanian~♔
Khamis, 29 September 2011 | 11:59 PG | 0 comments
Okeyh nak citer serba serbi tentang orang yang ada di atas
ni akq batch form2 nama dia kq.Fatin nur balqis.dia ni kire gammble or slalo
gado ngan dia jugaxx la.sebab tu la picture ni macam tak rapat sebab kita orang tengah gadoh
tpi dalam diam-diam dia ni kuat touching tolonglha maleh nak pujokkkkk :P tpi untonglha la ada akq seniour macam tu



    Okeyh kita mulakan dari kanan ke kiri.Yang baju hitam tu nama dia Jannah kamar 14.dia tu memang crazy la cket tp dia sporting.Yang muke poyo shawl itam tu nama dia fatin.dia nie kejap sengal kejap loading.tpi dia nie garang al makomla prefect.yang nombor tiga muke cam badut tpi comel tu nama dia safira nabila kamar 8 sama kamar dengan pic orang atas.yang keempat tu aq lha haha.muke cam siot je.yang ke lima tudung biru tu sabrina.dia paling hyperactive dalam batch form1 tau.paling gilerz2 nyanyok n senget~ ha3.and the last one


And the last one orang paling yang aku sayang umi neesya izzaty.dia ni giler2 kuat agama islam sengal loading happening.dia la yang ambek pic kita org sume sayang koe umi.tapi dia orang yang paling baek yang penah aq jumper lha dia slalo ceramah dekat aku.bgi nasihat.bgi aq nanggis,bgi aq ketawa.bgi aq buad bising dalam prep hua2 sayang korang sume



Past / Future