Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
Hangout????~♔
Sabtu, 1 Oktober 2011 | 9:11 PG | 0 comments


Yes hangout.Best gilerz tdi hangout with sabrina,aten,aliaa.Entah macam mane boleh terpikir nak hangout dengan diaorang tp penat jugax nak layan kerenah diaorang niee.Ada yang sengal gile nak mati iaitu safiah farah aliaa.Em teringat la pulax ada mamat cakap untonglha pakai tudong yun.memang time tu aq cakap **** la.apa masalah nye kita orang pakai shawl tu.pastu kita orang makan aiskrim,pastu ambik pic cket and pusing2 and then balek nak tengok tak pic tu ni ha dia:
kami bertiga sahabat
best fwenz saia lah
kembar mulotkuuuu......
My best friend
pic aq yang diedit oleh bree
kami best frieng picture ni diedit oleh bree

ini kami fatin,sabrina,allisya and aliaa
semua buad hal masing2

kaki kami semua
picture lozers dari kami
lozers nye akuu...
aiseimen dapt pegi tesco best nyeerrrr
and the last one my little sister

Past / Future