Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
wow ary penat + sedeyh~♔
Jumaat, 18 November 2011 | 6:48 PG | 0 comments
penat giler nak mati la ary nih
tpy best la jugaxx satu sekolah dekat malaysia
nie dapat 100 ringgit
wow nak beli ape ek?
cop sebenarnye kegunaan
duet nie untuk beli barang sekolah la
ha3,tdy sebelom nak balek
ostel aq pegi 2 anggerik
ingat nak jalan2 kat situ tpy
tetiba ade suara yang berbunyi
"allisya akq nak number"aq mcm terkejut 
ye la tetiba je nak number
lps aq dh bagi tu ade lagi ade 
wanita yg aq sayang giler kat dier tu bersuara tetiba
"allisya dh nak balek ke?awalnye" lps dier
ckp mcm tu aq naek atas aq tanye dier kite nak 
number akq tpy waktu tu mmg dier tergesa-gesa
carik pen kesian jugak waktu tu


sesampainye di ostel aq bawak turun barang2 
dkt bwh ade lagi tugas yg aq x buad lagi
nak bgi letters tpy letters tu mmg simple giler2
dlm tu gelang yang aling aq sayang tpi aq tak tau 
la kalo dier tak sayang aq lagi




tetiba dalam kete abah bukak lagu
sedeyh mmg aq nanggis la 
teringgat dulu-dulu selalu gado ngn
dier bgi choclate n angry bird yg
aq sayang aq sayang angry bird tu mcm aq sayang si dier
aq ingat nak call dier tpy rase
mcm bersalah mane la tau dier penat dri tdy
almaklom la msok tarian 
waktu dier menari tu tomey la 




>allisyastillsayangkuncila<


Past / Future