Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
pEnAt........~♔
Isnin, 5 Disember 2011 | 7:35 PG | 0 comments

Hai korang ari nie allisya penat2 giler-giler.ari nie masok book of the record allisya because bgon pukol 8:30 allisya bgon pastu sidai baju lepas tu sapu sampah dekat luar masok rumah pastu tros pengsan.pastu my mom kejot allisya sebab dh tengahari dier suh allisya masak so,allisya masak telor dada je.allisya x de idea la nak masak.lepas tu tetibe la pulak adik allisya ter***** OMG..........BOLEH GILER AQ MACAM NI.Emmmm .memula allisya memang gelabah but mak allisya kate tak pe la biar ibu yg buad tpi tgok macam kesian pulak kaki ibu cam tu reda je la ok la nak uplode picture dekat kg la nanti lisya letak dlm blog oka.byeee

Past / Future