Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
hari jadi abah yg ke 37~♔
Ahad, 1 Januari 2012 | 11:08 PG | 0 comments
ha3 cube korang view title dekat atas tu.ha3 semalam ari jdi abah berjalan lancar la jugak.best giler ha3.aku yg pergi beli kek,air n any thing la.ha3 nak tgok pic dier x jap2 nak copy dlm fb ha3.\
 
comel x kek yg aku pilih ni?
aku pakai pilih jerk.ha3
\
bertungkus lumus nak hidupkan lilin.tpi ditiup oleh atiqah ha3
ha3 comel x abah senyum mcm ni?
kah3 sweet~ngeh3

tengok adik aku x sabar2 nak tiup ha3
potong kek!!!!!
ok dh potong 
comel x ibu balut keh3
mkn lagi!!!!
ok la tu jer yg ade ok bye allisya nak tido esok post yg terakhir sebelom balik asram k bye....

Past / Future