Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
sedeyh~~♔
Isnin, 30 Januari 2012 | 11:34 PG | 0 comments


perh sumpah giler wido dekat MOHD HAKIM RAZIF dh la petang tdi aku balik tgok dier dh takde.herm naseb baek my mom tnye boleh jugak aku tauherm btw aku rindu dekat awaks~ha3.study lek-lok k!!!herm lps balik kg aku pegi mkn dekat bagan lalang sebab teringin nak makan.wah sedap giler doh nasi goreng U.S.A dier.erm.waktu dlm kete sebelom dier nak msok asrama dier text aku dier kate dekat aku'jage diri elok2 sebab saia ade dekat asrama jaoh so x boleh jumpe awaks selalu"omg lps dier anta tu aku terus nangges.erm sedeyh kot~dier kte jgn bls text ni jika awak sayangkan saia agi aduh mmg x la kan?aku nak blz tpi nnti dier ckp ape pulak.takpe la.btw aku syang kan koe sangat2.
ILUFCHIUUUUU!!!!!!!!

Past / Future