Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
balik!!!!!!!!~♔
Jumaat, 23 Mac 2012 | 10:24 PG | 0 comments

haip2 ha3 terkejut x tetibe tuan blog ni update blog awal~
ha3 sebenarnye~ha3 x de papela kan?
ha33.rinduuu korang relax la luse jumpe korang lagu~(padehaljemu)
wakaka.hye stalkers~aku x sabar nak tunggu rabu ni~28 aribula ni~ha3
cube korang tetibe ade oragn datang kat korang tetibe cakap"kamoo kene duty"
fuhhh mule2 rase mmg la best sebab EX sekolah aku datang n kawan2 aku sekolah lama
pun dtang terase cam bangge la pulok.tpi kalau korang fikir betul2 la kan trase cam banggang sebab
pegi tulis nama dekat kertas bodo tu~ha3 padehal aku yg bodod~
ha3 x pe la janji dapat jumpe kawan2 lama~

Past / Future