Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
superman again~♔
Khamis, 31 Mei 2012 | 1:18 PTG | 0 comments



hey look at this shirt.ha3 sape tau empunye baju diam je lha~tak yah nak kepoh sangat la kan.wahahaha.wei bocor dh segala ape yg dh pena chat ngn dier.ha3 dripade taon lepas jumpe dalam facebook sampai sekarang dok gadoh je tau dalam efbbee tu ha3.fuyooooo telinge budak ni degil nye lha~saket aty je layan mamat ni ha3 ye lha terpakse la kan?ha3.hey btw im just wanna say sorry to you because aku over dalam facebook.ha3 janji ko tetap layan kan atok =;=" ha3.wei tak sah dalam seminggu tu tak text budak giler ni~waaa~penah sekali ibu check my phone n look nama budak ni dh tukar jdi nama pompuan nama dier "NAJWA" ha3 sukesukesuke.wei terkejot kot tetibe je ibu masok dalam bilik.ibu rampas fone n look at the fone.wei cuak doh dh la x sempat nak delete ape2 dalam tu.hey tapi pepandai la cover kan?tu la aku rse nnti kantoi jugak ha3.k bai abaikan dier ha3

Past / Future