Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
genting highlands~~♔
Ahad, 17 Jun 2012 | 7:10 PG | 0 comments




ok fake sebenarnye aku dh pegi lame tpi bru nak update hahaha.bengong kan?
k ni bru sampai.acctualy tgok kabus tu.mmg x nampak jalan woo~
k lepak dulu sebelum maen =]


sorry aku dh temok~


k dh sampai tpi x bukak lagi.hahaha tu la dtg awal sangat hahaha
 k sweet kan?hahaha


ok in hotel arena~

    
sorry aku sexy hahaha!! 
 

my mom puteh kan?hahahha

   
ok aku tau budak ni nak tido

  
ok tea cup!!pening.pusing2


k ayah aku untung sbb dpt naek.
hahaha.yoo very sweet~hahaaha.sorry x leh joint

      ermm ok aku x de time ni =,="


ok aku nak naek flying coaster tpi gayat haha

waaa london bus!!!teringin nak naek


ukeyh jom makan aku dh lapar

k mak aku suh g beli makanan


ok nasi lemak ayam dier mencekik darah.tapi aku beli jugak
aku tau muke aku cam gile~hahaha



train <3

 

ok sape dpt teka aku mne mmg pandai.aku pakai bju wane pink =,="
chumil tak budak senget ni? =,="


sape gayat naek ni??


ok ni pelumbe f1.hahha bangge yaw~


comel kn dinasour tu?? 

im not ready lha~

\  
jambatan gantung

matahari <3
 
heihei~smart tak?


bapak aku bergaya waa~ =,="

hey sape nak coklat yg kat belakang tu??


ok along tau kau nak tu tpi x bule!!!

ok shopping time!!


sape jumpe aku =,="??

k abaikan aku.aku tgh pening naek spinner ni~

   
ok adek aku naggis sebab nak naek spinner
"adik oii along takot kau tercampak je~"

ok sekian sahaja pengalaman aku g genting sorry lambat update~aku dh malas nak update~
ouh lupe nak ckp ermm mak aku dh x bi maen effbee sorry awok2 yg rendu sye~sye dh deactive my effbee


Past / Future