Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
hari kantin SMKTS~~♔
Sabtu, 30 Jun 2012 | 1:02 PG | 0 comments


hey dude.awesome hari nie.memang best sumpah best.macam2 la.oke first sampai pusing2.pastu tetibe jumpe kak ziana.n kite orang mmg x tau nak pegi mne sebab keliling tu semua lelakii gerun kowt~sumpah gabra n other.oke pastu kite orang pergi beli kupon 5 hengget je.ok jalan2 nmpak adibah oke mg teruje cause ramai yg ingat aku lagi.k sayang korangs~n sekali pusing wow namapk EX CRUSH.wa hati mmg x tenang time tu~takut woo.oke sekali beli cendol sekali starw x bulee msok mau siot.oke aliaa tolong cucukkan starw sekali "bush"penutup cendol tu pecah wow.gelak punye la macam taik sekali EX CRUSH ade dekat sebelah waa malu.hey tpi dier langsung x nak tego aku.hey peduli ape aku.sekali ade org offer belon.waa dh la kawan aku lak tu~bangge.hahahha.waa dier pujok suh beli belon aku buad dek je~peduli ape aku.hahaha jahat x? hey "SADIQ" sorry.hahaha kupon aku dh habis.hahha.jahat tak?hey btw sumpah seronok giler.hey btw sorry la dear.hey aku tak mengharap teguran kau la dear.jage kawan aku elok2 kalau nak kapel ngn dier.aku mmg x pena kisah kalau kau suke dier k.ok sorry aku mention nama kau kat sini
"MUHAMMAD AMIN"



Past / Future