Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
hei kawan sejati saya~~♔
Jumaat, 1 Jun 2012 | 1:01 PTG | 0 comments


ok start....1....2...3.... action.ape aku mengarut ni~ha3 lupekan je lha~.
hey nak cakap sikit ni meh sini aku bisik kat telinga korang.jeng....jeng...jeng....bomm!!!!
dah la allisya diam.
hey saia ade kawan.kawan susah senang saia,kawan hangout saya.ha3 semua la dier tergolong.the hyperactive girl!!!!!!! drumrollll~ NUR SABRINA NATASHA BINTI ABDUL RAHMAN 
Nur Sabrina Natasha
ok that is she.wow awesome so cute.ha3.dier baik ati,dier yg buatkan aku nak pakai tudung n dri dia aku dpt idea nak pakai shawl waaaa kantoiii.n dier lha yg ajak aku makan maggie goreng time malam qiamulai taon nie~waaa~best melantak dekat dalam bilek prep waaa~semua muke kekenyangngan.dh la exam ke mana.waaa klakar.kalau dengan dier ni memang aku bulee jdik giler ngn dier.waaa ok taon nie x de hangout sangat kan kawan?ha3 nanti la kite hangout area nilai ok.ha3 balik2 nilai.ouh i will be chow dulu.bye.
*english broken*

Past / Future