Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
pray for me!!~♔
Khamis, 28 Jun 2012 | 4:29 PG | 0 comments


hey esok hari penentuan.ermm btw korang tolong la doakan aku.wehh kecut doh dengar perkataan "hospital".waahh doktor ni mmg nak kne makan samak ke?ari tu pergi la klinik sebab time tu dah 4 ari aku demam n batuk.k aku ngaku sebenarnye aku malas nak makan ubat.k bapak aku dengan x puas aty dier bawak aku g klinik ok doktor tu check suhu badan ngn ambik darah.woo citer pasal ambek darah tu yg x tahan.waa saket siot~alahai dier ambek pastu buad test je nak tgok positive or negative H1N1 aku.n the result is negative lar~ok yg tu tak kisah tpi doktor tu kate muke aku dh cengkung.haha.k kelakar.n dier kate kalau jumaat ni aku x elok jugak aku kne campak dekat hospital.waa x nak.yang aku engat doktor tu kate kalau masuk hospital pun kne masuk air je.tpi kne stay kat wad le~ok tu dh buad aku lemah semangat.waa!!!hey ari nie kan ari khamis k esok ari sukan sekolah aku tpi aku nak tgok btw my condition x izin kan aku.erm x pe la kan?ok ni untuk kamariah esok.

kamariah is the winner!!!

kamariah hot to go
H.O.T.T.O.G.O
aum hot to go
aum hot to go!

Past / Future