Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
buku geografi♥♥♥♥~♔
Sabtu, 7 Julai 2012 | 10:50 PG | 0 comments


hey kite ade satu buku geo kite sayang sangat buku tu.hahaha.trase macam tak nak bgi kat cikgu je.nnti cikgu mesti campak buku geo tu~hahaha aku jge buku geo tu macam manusia tau.hahaha.pastu kalau dalam prep jangan maen bukak tudung kalau ade buku geo tu.hahahaa.sengal kan aku~.aku anggap buku tu macam pater aku.hahhahaa.hey buku geo tu rahsia 2 dahlia je*only hostelite*because aku akan enggila dgn buku tu time prep sahaja!!!hahaha!!ouh buku geoku~hahahaha

Past / Future