Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
Rayer-rayer~♔
Ahad, 12 Ogos 2012 | 1:48 PG | 0 comments

cewah bak kate aku la kan pejam celik pejam celik dah nak rayer.waaa~yes taon ni rayer balik kampung tapi kat pahang la.kalau nak ikutkan lagi 6 hari nak rayer.ok semalam kau pegi kl atau dikenali sebagai "kuala lumpur"weeh sumpah aku kte time kau dtg sogo tu kol 9:30 pagi korang bayangkan betapa ramainye orang kat situ~wehh mmg bersesak nak msok situ.macam-macam bau weh n macam2 kaum ade kat sne.seperti biaser aku x kan ikut mak aku shopping biaser aku dok kat tingkat 4 tempat mak sedare aku kerja.lps tu turun balek g crik bju t-shirt ngn kasut rayer.yess taon ryer pakai kasut jenama "vincci" waaahhh bapak lak aii tinggi.gayat hahhaha.semalam NS text tpi takde kredit nak balas.n tdi dier bru call dier tnyer sihat tak,bju rayer wane ape,kueh dh buad blom.ya allah sumpah aku kte aku sygs kau la NS.waaahh terharu siot.tpi thanz la aku kye.hiw :3.ryer ni kalo smpt dtg rumah nenek sye tau!!nak manje2 ngn awak lagi.kah3


Past / Future