Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
putry farah sabryna ◕ ‿ ◕~♔
Jumaat, 19 Oktober 2012 | 10:48 PG | 0 comments

  
yaw~look at the tittle ok.dulu dia pernah jdik kawan baik aku.tpy sekejap tpi takpe aku sabar ngn kau.janji kau tegur aku.nah ambek kau panjang lebar aku bgi surat kat dia.macam dia tu cekgu B.M hahahhaa.she make we all one prep selalu bising.dia selalu buat lawak.time riadah kau slalu buat lawak pasal seluar kau.okkkk.kau ingat tak time kite maen angkat2,pastu maen galah panjang~thats all only kenanggan bgi kau.tpi kite orang mmg rse sunyi if doesnt you.x de sape nak nyanyi lagu english sebelah telinga aku.nanti kalau datang kamar kau x de sape  nak buat aku *temper hahahhaa.put ingat tak "OPPA GANGAM STYLE" dalam kamar 11??pasal fone dulu2.niiii lagu "I LOVE YOU FOR THE THOUSAND MORE" ok that's all.btw kau datang la lawat kite rang yang terperap nie!!!please datang kalau kau sayang kite rang!!!
that's she!!!
omeykan?

Past / Future