Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
2013 O.o~♔
Selasa, 25 Disember 2012 | 11:59 PG | 0 comments



Ok bercakap pasal 2013.HAHA.Ok don't talk about this picture sebab gmbar ni pukul 3 pagi,mne la tak gelap ken??Okk berbalik kepada cerita tadi 2013 mesti korang ada azam ken??Ok azam aku,aku nak banggakan result PMR aku untuk keluarga aku.Yaa sapa je tak nak tgok ibu bapa dia senyum kerana kegembiraan seseorang anak kan?Harap macam tu laa~ 7A pun cukup la.Alhamdulilah.Memang aku tak boleh balas duit2 yg mak ngn ayah aku bagi,tpi satu cara sahaja.Caranya dengan mengembirakan hati ibu bapa kan??HAHA.Harap korang rase apa yg telah aku alami.Looks time UPSR ibu kata belajar aku melawan tengok hasil 3A sahaja ok mmg la syukur btw rasa tak parents nak 5A tpi kita cuma mampu 3A.Ok harap itu boleh jadi tauladan untuk korang :).And the last aku harap tahun depan malas la nak bagi ibu ngn abah mengadap pejabat sekolah tuh --'.Yaa mmg malu.Btw korang tahu kan aku ni mcm mne??NAKAL,DEGIL.Nak buat mcm mne tu mmg diri aku.HAHA.Ok la tu pun dh panjang lebar aku tulis.k bye :)

Past / Future