Welcome to my dungeon.
Feel free to hang around with my minions. Leave or +Follow
Entry Profile Shout Credits Minions
Sahabat? O.o~♔
Rabu, 26 Disember 2012 | 7:05 PG | 0 comments

Ok hai peeps :D.Looks tittle tuh --'.Sahabat??Haha.Sumpah takde kena mengena dengan kawan ok :).Most totally kawan korang yang satu nih poei ambik ujibakat sahabat :) *drama terbaru dekat astro ria :D,nnti view laa*HAHA.Tetibe semangad nak masuk ujibakat,itu pun hasil pujukan ibu ngan abah.Yaa korang tahu ken aku nak PMR tahun depan takut tak sempat pulak.Yaa haha over macam dapat jea --'.Insyaallah je laa~Extra pun cukup je la kan??Okk cukup bye :D.korang doakan ujibakat itu diterima ok :)

Past / Future